Tentang Dia
Nama, Nurfarahin bte Mohamed Noh. Kalau search nama ini kat Facebook mesti terus keluar aku punya account. Yeke? Dilahirkan, pagi hari bertarikh 9 September 1989. Berasal dari Port Dickson, Negeri Sembilan. Sejak aku lahir sampailah umur aku 17 tahun memang tak ada nama negeri lain dah yang aku tahu selain dari Negeri Sembilan. Masuk 18 tahun barulah aku keluar ke Petaling Jaya, Selangor melanjutkan pelajaran di Pusat Asasi UIAM seterusnya ke UIAM, Main Campus Gombak. Dan sekarang aku seorang pelajar Biotechnology Engineering. InsyaALLAH.  

Memulakan perjalanan di dalam dunia blog ini sejak November 2010. Tercetus minat dan kekuatan untuk terus menulis apabila kawan-kawan tergelak membaca semua status FB yang sangat dramatis dan idealis. Dan mengesyorkan aku untuk mencurahkan semua idea-idea ke dalam blog. Tambahan pula,  dicabar (ye?) oleh coursemate untuk menceburi bidang baru. Masih mencari-cari konsep blog yang akan diteruskan disamping terus menulis tentang kehidupan, pengalaman dan pendapat serta harapan. 

Semakin ingin tahu mengenai Adobe Photoshop dan suatu hari nanti aku juga ingin menjadi sehebat ezhanartwork. Angan-angan nak tinggi. Suka memandang sesuatu perkara secara holistic dan mengkritik mengikut kemampuan diri. Sentiasa mencari yang tersirat di setiap inci yang tersurat. 

Semoga perjuangan menulis ini tak akan terkubur sehinggalah aku dikuburkan. InsyaALLAH.

 -January 2011-

Intense Debate Comments